Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai longeviv poliţist de Imigrări din Constanţa iese la pensie

ro

30 Jul, 2016 22:29 5900 Marime text
După 30 de ani de muncă, comisarul şef Alexandru Pătrăşcoiu (Sandu, pentru cei mai mulţi), şeful Serviciului pentru Imigrări al judeţului Constanţa, îşi încheie cariera de poliţist şi se retrage la pensie.

30 iulie este ultima sa zi de serviciu, iar de luni va fi prima zi de pensie. Şi-a început activitatea în urmă cu 32 de ani la Școala Militară din Câmpina fiind repartizat după absolvire pe meleaguri dobrogene de unde avea să ajungă în rândul poliţiştilor de Imigrări şi să rămână 30 de ani. 
A început ca lucrător la compartimentul PTF Mihail Kogălniceanu, Serviciul Pașapoarte și, apoi a îmbrățișat domeniul migrație, iar de doi ani este şeful Serviciului pentru Imigrări al judeţului Constanţa, funcţie din care îşi încheie lunga carieră de poliţist. 

De numele poliţistului se leagă o serie de misiuni realizate cu succes, reţele de traficanţi de migranţi destructurate, scăderea gradului de migraţie ilegală în Constanţa, aplicarea legii în litera şi spiritul ei şi multe altele. De la el, colegii au învăţat ce înseamnă să-ţi iubeşti meseria cu adevărat, să fii un bun profesionist, un coleg de nădejne şi un bun prieten. 

Vă urăm pensie îndelungată, sănătate şi succes în proiectele viitoare!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Un coleg 31 Jul, 2016 07:23 Sandule, sa fii sanatos si sa mananci pensia 50 de ani de aici incolo!!!