Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai căutat pedofil român a fost identificat după ce presa l-a făcut "vedetă"

ro

27 Apr, 2016 19:06 4391 Marime text
 
Dis-de-dimineaţă, a fost dată o alertă internaţională din cauza unui pedofil, considerat extrem de periculos. Individul a fost descoperit pe un site cu minori abuzaţi, după ce a postat ore întregi de filmări în care viola o fetiţă de nici 8 ani.

Este drept că din filmări nu era prea clară identitatea lui, însă părea trecut de 50 de ani. Pe înregistrări se pot auzi discuţiile pedofilului cu victima lui. Aşa au aflat anchetatorii că cei doi vorbesc româneşte, fără să folosească regionalisme.

Individul căruia victima îi spune „Marian” era activ pe un site frecventat de pedofili. El a postat zeci de minute de imagini.

Urmele abuzului au fost descoperite pe internet de Interpol, care a anunţat Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate. Din cele șapte fișiere descoperite reieșea că pedofilul şi-a filmat victima în timpul violului. În imaginile capturate de poliţişti se puteau observa detaliile fizionomiei individului. Are o aluniţă pe gât în partea dreaptă, poartă ochelari şi are un început de chelie.
 
Ei bine, acest pedofil a fost identificat de procurorii DIICOT după ce mass-media a difuzat mai multe ştiri cu individul. Un bărbat din Bucureşti l-a recunoscut ca fiind vecinul său. Se pare că acesta locuieşte alături de sora şi de concubinul ei.
 
La această oră, procurorii DIICOT efectuează percheziții la domiciliul bărbatului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii