Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cel care ar fi comis teribila crimă de la Delfinariu a fost identificat de polițiștii constănțeni

ro

28 May, 2016 15:38 20236 Marime text
Potrivit anchetatorilor care instrumentează cazul teribilei crime de la Delfinariu, ce a avut loc aseară, în care o femeie și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiată de mai multe ori, un suspect a fost identificat de către oamenii legii.
 
Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 ani, care locuiește în zonă. Potrivit acelorași surse, bărbatul lua frecvent băutură și țigări pe datorie de la chioșcul de ziare aflat în stația de autbuz de la Delfinariu. Acesta este cunoscut a fi un om foarte violent, și aseară, se pare că a fost refuzat de către vânzătoare care de această dată nu a dorit să îi mai dea pe datorie aceste produse, astfel, suspectul și-a ieșit din minți și a atacat-o pe femeia de 30 ani.
 
Vă reamintim, că seara trecută, Adriana Farcaș a fost transportată de urgență la spital, însă undeva după miezul nopții medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, rănile pe care le prezenta în urma celor 10 semne de înjunghiere fiind incompatibile cu viața.  
 
UPDATE 1, ora 16.58

Potrivit surselor noastre, nu se mai realizează portretul robot al făptaşului, poliţia aflându-se pe urmele acestuia.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • neagu mariana 28 May, 2016 16:43 ... unde trăim,aceeași intrebare o pun ca mulți alții ! ... cine ne apără de MUTANȚI ! Patronul are mare răspundere dacă a făcut compromis cu un delicvent .... pentru INCASĂRI ! .... femeia a fost in pericol din momentul in care a acceptat ... să dea pe datorie unui client PLIN DE VICII ! NU ERA VORBA DE PAINE ,de mancare ...pentru supraviețuire !