Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai recentă declarație de interese a lui Mazare, publicata pe site-ul Primăriei (document)

ro

14 Dec, 2014 22:52 1378 Marime text
 
În urma unui articol publicat în ediţia din 9 decembrie a cotidianului ZIUA de Constanţa, articol în care menționam faptul că nici pe site-ul Primăriei Constanţa, nici pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate nu figura declaraţia de interese pe anul 2014 a primarului Radu Mazăre, la finalul acestei săptămâni pe site-ul Primăriei Constanța a fost publicat documentul cu pricina.

Potrivit declarației de interese completate pe data de 13 iunie 2014, șeful administraţiei publice locale constănţene este acţionar în SC Sigma Trading SA Constanţa şi SC Comtext SA Constanţa şi asociat în SC Ideea Contrast SRL Constanţa, SC Xenoti SRL Constanţa, SC Conpress Group SRL Constanţa și SC Royal Distribution Services SRL.

Așa cum semnalam şi în ediția din data de 19 iulie 2014, anume că în declarația de avere a primarului apar trei societăți noi, iată că acum acele firme apar și în cea mai recentă declarație de interese. Prin urmare, Radu Mazăre mai este acționar la Eurosantis Com Invest SA, Alliance Quest Company SA și Silk Estate SA.

Potrivit aceluiaşi document, Radu Mazăre este, de asmenea, preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Intracomunitară Zona Metropolitană Constanţa şi membru al Asociaţiei Fair Play şi al Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii