Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai lunga noapte a lui Batman nu s-a sfarsit inca

ro

28 May, 2010 19:21 1574 Marime text
Batman Arkham Asylum a reuşit să câştige un număr impresionant de premii de la lansarea sa, în ciuda faptului că a fost privit cu scepticism de criticii de specialitate şi de gameri.

Jocul a devenit odată cu lansarea dovada unei reuşite extraordinare. Printre premiile acordate se regăsesc "Cea mai bună atmosferă", "Cea mai bună folosire a unei licenţe" din partea celor de la GameSpot, "Jocul anului" primit din partea The Escapist, o publicaţie engleză foarte importantă, şi lista poate continua. Ceea ce am vrut să arăt este că un nou Batman: Arkham Asylum era de aşteptat, şi producătorii nu au dezamăgit. Aceştia au declarat la o conferinţă de presă, că lucrul asupra părţii a doua deja a început.

Ultimile informaţii care circulă pe internet presupun o apariţie a celebrului companion a lui Batman. Robin probabil va purta vocea lui Vincent Martella, poate mai cunoscut după rolul din Final Fantasy XIII al lui Hope Estheim. Alături de Robin îşi vor marca apariţia Joker, interpretat de Mark Hamill, şi Two-Face ai cărui voce va fi Bruce Greenwood.

Prea multe detalii nu au apărut încă, producătorii fiind puţin reticenţi în legătură cu dezvăluirea unor secrete. Asta înseamnă că va mai trebui să aşteptăm până vom primi răspunsuri concrete.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii