Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai căutată femeie din Franţa Hayat Boumeddiene a intrat în Siria pe 8 ianuarie

ro

12 Jan, 2015 14:26 1646 Marime text
Hayat Boumeddiene, cea mai căutată femeie din Franţa, partenera Amedy Coulibaly, autorului luării de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris, a intrat în Siria pe 8 ianuarie, prin Turcia, a confirmat astăzi ministrul turc de Externe Mevlüt Cavusoglu, potrivi Mediafax.

 "Ea a intrat în Siria pe 8 ianuarie", a declarat Cavusoglu într-un interviu acordat agenţiei de presă guvernamentale Anatolia, relatează sursa citată.

O sursă turcă din domeniul securităţii a declarat pentru AFP că partenera lui Amedy Coulibaly - unul dintre cei trei jihadişti împuşcat mortal vineri în încheierea luării de ostatici, după ce a executat patru persoane, într-un magazin cu specific evreiesc de la periferia pariziană - a intrat în Turcia pe 2 ianuarie şi că, probabil, de aici a plecat în Siria.

"Ea a rămas după aceea împreună cu altă persoană într-un hotel din Kadiköy (un district de pe malul asiatic al Istanbulului). Ulterior a trecut în Siria, pe 8 ianuarie, arată datele ei telefonice", a adăugat ministrul.

Astfel, informaţiile furnizate de către autorităţile turceşti arată că tânăra, în vârstă de 26 de ani, nu se afla în Franţa în timpul crimelor reproşate lui Amedy Coulibaly.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii