Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce vraji au mai facut Melisa si Vanesa? - vezi cum operau "vrajitoarele"

ro

16 Dec, 2011 23:16 1647 Marime text

Melisa si Vanesa, doua dintre "vrajitoarele" retinute marti in urma mai multor perchezitii care au avut loc in Bucuresti si in Chitila, pentru a fi apoi eliberate, isi faceau publicitate in presa, pentru a-si atrage victimele, pe care le convingeau apoi sa le dea sume mari de bani si obiecte de valaore.

Si Adrian Mutu a apelat la vrajitoare

Concret, in motivarea data de catre judecatorii de la Tribunalul Buftea, publicata vineri, se arata ca vrajitoarele Melisa si Vanesa, alisa Roxana Lider si Rada Minca, isi faceau publicitate in presa si prin bannere.

In afisele publicitare, cele doua vrajitoare sustineau ca sunt cele mai mari clarvazatoare si cereau clientilor bijuterii, bani, miere, icoane si papusi, ca apoi sa ii supuna unor ritualuri in cimitire si ii amenintau ca vor dezvalui detalii din viata lor, se arata in motivarea instantei din Buftea, informeaza B1 TV.

In documentul citat, judecatorul reitereaza referatul procurorilor prin care s-a cerut arestarea a patru persoane, respectiv a celor doua vrajitoare, dar si a inculpatilor Ion Constantin si Sava Craiff Buzea.

Continuarea pe http://www.ziare.com/stiri/inselaciune/ce-vraji-au-mai-facut-melisa-si-vanesa-vezi-cum-operau-vrajitoarele-1140080

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii