Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul telefon din lume cu o funcție unică! Ce vei putea face cu acest telefon care vine la un preț mic

ro

22 Mar, 2015 22:30 1467 Marime text
 
Un nou telefon cu Android lansat în această perioadă revine la ecranul ce acoperă aproape în totalitate partea din față a telefonului, lăsând foarte puțin loc pe laterale. LeTV este smartphone-ul despre care vorbim și are specificații foarte interesante, scrie yoda.ro. 
  
El urmează să fie disponibil începând cu luna aprilie - are un display de 5.5 inch 1080p, un procesor octa-core 2.2Ghz, 2GB de RAM, 16GB spațiu de stocare, o cameră de 13MP și una de 5MP și este dual-SIM. 
  
Cel mai interesant aspect și unul care îl face unic în acest moment pentru smartphone-uri este faptul că vine cu un port USB Type C, dezvăluit abia recent după ce Apple a anunțat că îl va folosi pentru noul MacBook. 
  
LeTV este similar cu Amazon în China, nefiind însă retailer. LeTV deține unul dintre site-urile de top de streaming video din China și s-a aventurat în divertismentul online, producții de televiziune, terminale smart și e-commerce. 
  
Cei de la GSM Arena spun că prețul acestui telefon nu va fi deloc unul mare, fără să fie specificat vreun preț, însă disponibilitatea și în afara Chinei este sub semnul întrebării. 


Sursa: yoda.ro
Sursa foto: yoda.ro
  
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii