Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce susțin Gelil Eserghep și Varol Amet cu privire la eliberarea din funcție a lui Aidun Curt-Mola

ro

10 Jan, 2013 14:53 2246 Marime text

Gelil Eserghep, președintele UDTTMR, susține că era de așteptat ca Aidun Curt-Mola să fie eliberat din funcția de subprefect al Constanței. Gelil Eserghep susține că în caz contrar, Aidun Curt-Mola și-ar fi pierdut postul de consilier superior din cadrul Departamentului pentru Relații Interetnice, funcție pe care Curt-Mola a ocupat-o înainte de a fi numit subprefect, timp de 13 ani.

La rândul lui, deputatul Varol Amet, fost președinte al UDTTMR, a precizat că a aflat din presă vestea privind eliberarea din funcția de subprefect a lui Adiun Curt-Mola. „A fost o surpriză neplăcută. Urmează ca în această săptămână să avem o ședință pentru a stabili pe cine vom susține în continuare pentru această funcție", a declarat Varol Amet.

Deputatul a mai precizat că Uniunea se va lupta pentru menținerea funcției de subprefect. Aceeași afirmație a făcut-o și Gelil Eserghep care a menționat și că UDTTMR nu are cum să piardă această funcție având în vedere că potrivit protocolului încheiat cu premierul Victor Ponta UDTTMR are dreptul să dețină în continuare această funcție.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii