Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune ministrul Grațiela Gavrilescu despre noua taxă de mediu

ro

24 Oct, 2017 19:10 2535 Marime text
Ministrul Mediului a anunţat că vom şti mai multe despre noua taxă de mediu în cel mult trei săptămâni. Până atunci o echipă de lucru stabileşte cum va fi plătită noua taxă, informează Digi 24.

Cel mai probabil aceasta va ţine cont de capacitatea cilindrică a maşinii, de norma de poluare şi de emisiile de dioxid de carbon.

Noua taxă va trebui plătită de la începutul anului viitor, aceasta pentru că, spune ministrul, a crescut numărul înmatriculărilor de maşini second-hand şi implicit a crescut poluarea.

„Noi lucrăm într-un grup de lucru, şi am rugat - chiar şi astăzi s-au întâlnit pentru a scoate o formă reală, care să nu îngreuneze sub ncio formă sistemul, dar din care să se reflecte clar care e emisia pe care maşina respectivă o dă -, să finalizeze în cel mai scurt timp. Au un termen de aproximativ două, maximum trei săptămâni, ca formă finală să îmi fie prezentată, noi trebuie să facem o informare şi la comisie şi apoi ea să fie dezbătută”, a declarat Grațiela Gavrilescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • avadani aliosa 05 Jan, 2018 10:54 AM INTELES CA SE VA INTRODUCE O TAXA DE POLUARE DAR SUMELE CARE SE VOR PLATI SA FIE REZONABILE NU SA BAGE SOFERIII IN INCAPACITATE DE PLATA.DOAMNA MINISTRU NU STIE CARE E NIVELUL DE TRAI IN ROMANIA.TOTI CEI DE LA PSD STIU SA FACA NUMAI RAU POPORULUI SI ASA IMPOVORAT DE TAXE SI DARI.