Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune MAI despre accidentul din Italia soldat cu șase morți

ro

25 Oct, 2014 13:09 2342 Marime text
Un accident mortal a avut loc între Roma și Napoli. 9 cetățeni români se aflau într-un microbuz care a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. 6 dintre pasagerii microbuzului au decedat. Potrivit MAI, oți erau cetățeni rezidenți în Italia. 

Totodată, Ministerul Afacerilor Interne informează că, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a fost informat de către atașatul de afaceri interne român din Italia despre accidentul de circulație.

"Atașatul de afaceri interne în Italia al Ministerului Afacerilor Interne se deplasează la fața locului pentru a acorda sprijin autorităților italiene în cercetarea care are loc în urma accidentului.", se arată în comunicatul de presă al MAI, remis astăzi opiniei publice.

De asemenea, vicepremierul Gabriel Oprea a solicitat atât atașatului de afaceri interne, cât și autorităților consulare ale MAE din Italia să acorde asistență cetățenilor români răniți în accident, cât și familiilor celor decedați, care urmează a fi anunțate, conform procedurilor în astfel de cazuri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii