Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Liviu Dragnea despre demisia șefului SIE

ro

26 Sep, 2016 15:31 1837 Marime text
Președintele PSD, Liviu Dragnea, și-a exprimat astăzi speranța ca demisia lui Mihai-Răzvan Ungureanu din funcția de director al SIE să nu facă parte dintr-un "război politic subteran", informează Agerpres.
 

În opinia liderului social-democraților, dacă demisia directorului SIE nu a avut loc din motive personale, comisia de specialitate a Parlamentului ar trebui să fie informată despre ce a determinat acest gest.
 
"Am luat act din presă de demisia directorului SIE. O demisie e o demisie și nu o comentez! Sper ca acest act să nu facă parte dintr-un război politic subteran. E foarte important ca serviciile de informații să nu fie implicate în lupta politică! Opinia publică din România trebuie să știe care au fost motivele reale care au dus la această demisie din partea domnului Mihai-Răzvan Ungureanu. Dacă au fost motive strict personale, atunci e în regulă, dar, dacă au fost alte motive care țin de buna funcționare a acestui serviciu, atunci Comisia de control a SIE ar trebui să fie informată, pentru că e vorba de o instituție importantă a statului", a scris Dragnea pe Facebook.
 
Președintele Klaus Iohannis a în cursul acestei dimineți demisia din funcție a directorului Serviciului de Informații Externe, Mihai-Răzvan Ungureanu, conducerea urmând să fie asigurată de Silviu Predoiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii