Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Liviu Dragnea despre declarațiile preșțedintelui Iohannis referitoare la situația miniștrilor Shhaideh și Plumb

ro

27 Sep, 2017 17:09 1479 Marime text
Conducerea PSD a luat o decizie în ceea ce privește situația miniștrilor Dezvoltării Regionale și Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, iar dacă șeful statului n-a fost în țară, poate n-a fost informat corect în această privință, a declarat, miercuri, liderul social-democraților, Liviu Dragnea, informează Agerpres.ro. 
  
Întrebat cum îi răspunde lui Iohannis în privința solicitării ca cei doi miniștri să plece din Guvern, Dragnea a spus: "Nu trebuie să-i răspund".
 

"Eu mi-am exprimat un punct de vedere. Dacă dumnealui n-a fost în țară luni, poate n-a fost informat corect. A fost o discuție destul de serioasă în Biroul Permanent Național, care s-a încheiat cu acea decizie, și anume li s-a transmis celor două doamne că să nu demisioneze și în același timp susținere. Dar eu le-am întrebat ce decizie iau, pentru că decizia este a lor. Și au spus că vor să continue, sunt într-adevăr două posturi importante în Guvern și cred că n-ar face bine nimănui acum să se întâmple această schimbare", a afirmat liderul PSD la Parlament.

 
Marți seară, președintele Klaus Iohannis a declarat că miniștrii Rovana Plumb și Sevil Shhaideh, vizate de anchete DNA, ar fi trebuit să demisioneze sau să fie retrase din funcție.

Sursa:  Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii