Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă în portul Constanţa Ce spun reprezentanţii ITM despre victimă

ro

08 Sep, 2015 17:01 2466 Marime text
 
 
Aseară, la ora 18.30, în portul Constanţa s-a produs un accident de muncă. Un timonier care a căzut de la o înălţime de 2 metri a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu un traumatism cranian.
 
Potrivit lui Marian Becheanu, inspector şef adjunct în cadrul  ITM Constanţa, timonierul s-a dezechilibrat şi a căzut de pe un remorcher pe o barjă.
 
Evenimentul se cercetează de către o comisie formată din inspectori de munca ai ITM Constanta şi reprezentanţi ai pentru a stabili stabili îmrejurarile şi cauzele producerii evenimentului.
 

UPDATE, ora 17.00:

La sosirea echipajului de la Ambulanţa Judeţeană Constanţa, bărbatul, având în jur de 40 de ani, era confuz şi prezenta un traumatism grav la cap, era foarte agitat şi prezenta vărsături. Deşi dr. Claudia Tatarici a încercat să afle de la colegi ce s-a întâmplat, toţi colegii dădeau din umeri. Ea a putut afla încă că bărbatul era angajat al unei firme din Brăila. Această informaţie a fost confirmată de  Marian Becheanu, care ne-a spus că timonierul este angajat al societăţii Nav Consult SRL, din Brăila. Timonierul a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru investigaţii de specialitate. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii