Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Florin Salam

ro

02 May, 2014 19:06 14415 Marime text
Cel mai iubit artist de manele de la noi a ajuns ieri la spital si a intrat pe mana specialistilor ORL-isti, care l-au supus unei serii de examinari amanuntite si de inalta calitate.

Nici prin cap nu-i trecea lui Florin Salam, in urma cu cateva zile, ca va ajunge pe patul de spital si i se va interzice sa mai cante. Lovitura de gratie avea sa vina in cursul zilei de joi, cand artistul a ajuns la spital, internat si pe perfuzii, medicii diagnosticandu-l cu laringita acuta si interzicandu-i total sa vorbeasca o perioada de doua saptamani.

De cantat nici nu poate fi vorba, iar medicii estimeaza ca revenirea sa s-ar putea produce, in cel mai fericit caz, in maximum trei luni. Florin Salam are o laringita, pungi de puroi si o complicatie cauzata de o bacterie Langa artist se afla in permanenta specialistii ORL-isti, personalul medical, familia, dar si impresarul Puiu Gheorghiu, acesta explicand pentru WOWbiz.ro cat de complicata este afectiunea lui Salam la corzile vocale.

“Domnule, medicii au spus ca e o laringita acuta si o infectie pe corzile vocale, infectie cu care Florin ar fi putut sa se pricopseasca si de la o bacterie. Se fac analize amanuntite sa vedem care este cauza. Dar, sa va spun ceva, Florin nu are probleme acestea de ieri de azi, ci de mai multa vreme dar le-a ascuns de noi. Poate si d-asta s-a ajuns aici. El nu s-a tratat, adica a luat antibiotic dupa ureche. Nu a mers la medic si la control. Il durea gatul, il jena, lua pastile si canta. Le lua aiurea, nici nu ducea tratamentul la capat. Asa ca ar putea sa fi capatat si o intoleranta la antibiotic, adica sa nu isi mai faca medicamentele efectul. Acum, sa va spun cum sta treaba. El are in gat, pe amigdale, doua pungi de puroi cat oul de bibilica. De la suprasolicitare si stres i-au fost afectate si corzile vocale si de aici au aparut durerile de cap si starile de slabiciune. S-a fortat pana s-a ajuns in faza asta sa i se interzica sa mai cante, daca nu vrea sa ramana fara glas. Asta-i adevarul!”, a declarat Puiu Gheorghiu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii