Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o schimbare pe Facebook Ce se va întâmpla când te vei uita la o poză

ro

14 Jun, 2015 09:37 2079 Marime text
 
Într-o postare pe blog-ul oficial al Facebook-ului, inginerul de software, Ansha Yu, a dezvăluit că a fost modificat din nou algoritmul pentru postările ce le apar utilizatorilor pe Facebook - de acum, va conta timpul petrecut pe o postare, informează yoda.ro.
 
Până acum, apariţia unei postări pe Facebook depinde de like-urile, comentariile şi share-urile prietenilor. Schimbarea nu este însă una superficială.
 
„Nu este atât de simplu precum numărarea numărului de secunde petrecut pentru fiecare poveste” scrie Ansha. „Unii oameni pot petrece 10 secunde pe o poveste pentru că le place, în timp ce alţii pot petrece 10 secunde pentru că au o conexiune lentă la internet. Am descoperit că dacă persoanele petrec un timp semnificativ mai mari pe o anumită ştire din News Feed decât pe majoritatea celorlalte poveşti la care se uită, este un semn bun că acel conţinut este relevant pentru el”, a mai adăugat acesta, potrivit yoda.ro.
 
Cu alte cuvinte, dacă petreci mai mult timp pe o postare pe Facebook de la nuntă unui prieten, de exemplu, Facebook observă, ia în calcul cât timp ai privit postarea şi plasează alte postări cu fotografii de la acel prieten mai sus în News Feed-ul tău.
 
Dorinţa Facebook-ului este de a-l face mai atrăgător şi interesant pentru utilizatori şi mărirea timpului petrecut pe reţeaua de socializare, tratând timpul petrecut pe o postare ca o altă măsură a interacționării.
 
 
 
 
Sursa: yoda.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii