Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se învaţă la şcoala tinerilor pedelişti Cum o atacă pe Elena Udrea Cezar Preda

ro

14 Sep, 2012 00:48 1660 Marime text

 

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda le-a spus, joi, tinerilor democrat-liberali reuniţi la Eforie Nord, că partidul va creşte în sondaje dacă "o colegă care nu a mai apărut în peisaj" nu mai vorbeşte, ulterior el precizând că s-a referit la Elena Udrea.

În faţa tinerilor democrat-liberali, Cezar Preda nu a pronunţat numele Elenei Udrea, ci a vorbit despre ea ca despre "o colegă care n-a mai apărut în peisaj în ultima vreme".

"O colegă care n-a mai apărut în peisaj în ultima vreme ne-a spus că, dacă o să avem o comunicare mai bună, o să creştem în sondaje. Eu îi spun că noi o să creştem în sondaje dacă nu mai vorbeşte ea!", a precizat Cezar Preda.

Cezar Preda le-a mai spus tinerilor în discursul său că cine a greşit plăteşte şi face un pas în spate, "altfel partidul nu scoate capul".

"Cine a greşit plăteşte, cine a greşit face un pas în spate, altfel partidul nu scoate capul", a menţionat Cezar Preda.

Ulterior, Preda a precizat pentru MEDIAFAX că atunci când le-a vorbit tinerilor PDL s-a referit la Elena Udrea.

La sfârşitul lunii august, liderul Noua Republică, Mihail Neamţu, i-a cerut fostului lider al PDL Elena Udrea să facă pasul în spate, el arătând că "politicienii compromişi trebuie să se retragă". În replică, Elena  Udrea a precizat atunci că se teme de "aroganţa şi autosuficienţa" unora care fără un merit în trecut se proclamă "prezentul şi viitorul".

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii