Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce s-a întâmplat cu actorii care l-au jucat pe Iisus!

ro

01 May, 2016 10:13 4244 Marime text
Pentru multi, Robert Powell este Iisus din Nazaret, insa in acest an un alt actor a avut curajul sa intre in pielea lui Iisus. Cel mai recent actor care a intrat in pielea personajului Iisus este Diogo Morgado, care  fascinat milioane de oameni de la debutul seriei The Bible, in 2015, produsa de postul History. Cu un succes nebun, The Biblen a facut audiente record, strangand peste 10 milioane de spectatori in fata televizioarelor, la fiecare episod. Mai mult, mini seria  a fost transformata in film de lungmetraj si a intrat in cinematografele din SUA, creand insa controverse puternice.
Actorul portughez, in varsta de 32 de ani, le-a povestit celor de la Yahoo cat de grele au fost filmarile, scena rastignirii si cum l-a marcat acest rol."Pentru scena rastignirii, am trecut prin momente foarte grele. Am stat ore intregi pe cruce. Am filmat acea scena in 3 zile. A fost chinuitor. Dar va pot spune ca la un moment dat, in timp ce ma aflam pe cruce, ma uitam in jurul meu, la toti oamenii care lucrau, si pentru o secunda, mi-am vazut toata viata in fata ochilor. E un sentiment foarte puternic cand intelegi ce rol joci si ce personaj important reprezinti. Daca scopul unui actor este sa spuna povesti, atunci nici una nu este mai mareata decat cea a lui Iisus Hristos. Felul in care atinge inimile intregii omeniri este un privilegiu pentru un actor. Inca ma simt bulversat, nu am putut sa depasesc acea scena, inca ma bantuie".Scena rastignirii a fost un chin nu doar pentru telespectatori, ci si pentru cei implicati in realizarea ei. Filmarile au avut loc in Maroc.
"Am avut scorpioni si serpi pe platouri si era un imblanzitor de serpi care se ocupa sa adune serpii de pe platou. In ziua in care am filmat scena rastignirii, erau 48 de serpi pe platou, eram ingroziti. A fost coplesitor si epuizant pentru toti ce implicati, insa ne-am mobilizat pentru a oferi un moment unic telespectatorilor" a spus Roma Downey, co-producator al miniseriei.

www.protv.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii