Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce s-a aprobat în şedinţa Consiliului Local Năvodari

ro

24 Jul, 2015 10:54 2056 Marime text
A avut loc sedinta Consiliului Local Navodari, in cadrul careia s-au discutat cele 38 de proiecte de hotarari existente pe ordinea de zi, plus alte trei aflate pe lista suplimentara. Printre cele 38 de proiecte de hotarare votate de consilierii locali s-a aflat si cel privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „extindere retea canalizare menajera - aleea din strada Linistei”.

Un alt proiect vizeaza completarea fondului de locuinte cu chirie destinate specialistilor din invatamant, politie, administratie publica, sanatate, culte si cultura.

Au fost aprobate si proiectele de hotarare pentru organizarea in luna august a luptelor tataresti si a zilelor orasului Navodari in perioada 31 iulie - 2 august.

Tot in cadrul sedintei de consiliu local au fost numiti si noii membri ai consiliului de administratie al SC Termica Distributie Navodari.

Dupa sedinta de consiliu local, Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, a predat cheile pentru 32 de apartamente ANL. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii