Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce proiecte vor fi finalizate în acest an Zona pietonală din centrul istoric al Constanţei, reamenajată complet

ro

12 Jan, 2015 12:53 2019 Marime text
Pagina de Facebook nou inaugurată a Primăriei Municipiului Constanţa prezintă o serie de proiecte ce vro fi demarate, finalizate sau reluate în decursul anului 2015.

Unul dintre aceste proiecte, “Reamenajarea integrate a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanţa”, finaţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, valoare nerambursabila 29.807.506,65 de lei ţi contribuţie din bugetul local 859.278,18 lei, ar trebui să fie finalizat în luna iunie a acestui an.

Rezultatele acestui proiect constau în reabilitarea unui număr de 21 de străzi din zona Peninsulară a municipiului Constanţa, crearea/ reabilitarea sistemului de canalizare pluvială aferent străzilor rehabilitate, dotarea zonei cu mobilier urban: stâlpide  iluminat, indicatoare rutiere, coşuri de gunoi.

Până în prezent,  pe 17 străzi lucrările de reabilitare sunt finalizate şi se mai lucrează la finisajele care constau în montare mobilierului urban, a marcajelor şi a indicatoarelor. Iar pe alte 4 străzi lucrările de reabilitare sunt în curs de execuţie.

În cele două imagini, preluate de pe pagina de Facebook a Primăriei MunicipiuluI Constanţa, este arătată starea iniţială a unei străzi, şi starea finalizată a uneia dintre străzile reabilitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii