Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce nu s-a mai auzit la Constanţa. Cum cred anchetatorii că ar fi violat un cetăţean american doi tineri în Mamaia

ro

26 Jun, 2017 10:54 9407 Marime text
Un bărbat bănuit de comiterea unor infracțiuni de viol și agresiune sexuală a fost reținut de către polițiștii constănțeni
 
Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de viol și agresiune sexuală, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au identificat pe un cetățean american, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în  Constanța, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 12.06.2017, doi tineri din municipiul Medgidia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că bărbatul în cauză le-ar fi administrat un produs medicamentos (benzodiazepine), după care ar fi fost agresați sexual de către acesta.

Polițiștii constănțeni din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au organizat o acțiune complexă în noaptea de 24/25.06.2017, pe raza stațiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat.


Ulterior au fost efectuate percheziții la locuința bărbatului și asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale.


Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 26.06.2017 să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Polițiștii constănțeni continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.

Citeşte şi: 

Constanţa. Cetăţeanul american suspectat de viol este prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii