Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce măsuri a luat Jandarmeria pentru protestul din Piața Victoriei. Mii de manifestanți participă la acțiunea de protest

ro

10 Dec, 2017 21:49 1799 Marime text
Jandarmeria Capitalei a luat decizia de a monta un autobloc pe bulevardul Kiseleff pentru a limita accesul maşinilor care vin de pe strada Monetăriei către Piaţa Victoriei, un singur sens de circulaţie fiind afectat, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Georgian Enache.
 
Acesta a precizat că, până în prezent, nu au fost sesizate incidente.
 
Jandarmeria Capitalei a împărţit manifestanţilor pliante, filmuleţe, pliante cu recomandări pentru a manifesta paşnic şi civilizat şi pentru a nu fi incidente neplăcute.
 
Au fost mobilizate şi efective de jandarmi călare pentru a se asigura liniştea publică.
 

"Jandarmii sunt în piaţă pentru asigurarea măsurilor de ordine publică. Suntem pregătiţi şi avem experienţă să gestionăm astfel de situaţii, aşadar lucrurile sunt sub control. (...) S-a blocat doar un sens de circulaţie pentru maşinile care făceau dreapta de pe strada Monetăriei pe Kiseleff către Piaţa Victoriei. În rest, se poate circula pietonal pe Kiseleff fără probleme", a mai spus oficialul Jandarmeriei Capitalei.

 
Potrivit unor surse, aproximativ 10.000 de persoane protestează, duminică, în Piaţa Victoriei, împotriva proiectelor de modificare a legilor justiţiei.
 
Sursa: AGERPRES
Sursa foto: Facebook/Rezistenții din Piața Victoriei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii