Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce i-a spus Ponta noului prim-ministru de la Chişinău

ro

13 Aug, 2015 15:09 1074 Marime text
 
Victor Ponta i-a transmis, astăzi, noului prim-ministru de la Chişinău, Valeriu Streleţ, că este încrezător că Republica Moldova îşi va continua parcursul în ceea ce priveşte atingerea obiectivelor europene, informează romanialibera.ro.

„Prim-ministrul Victor Ponta a avut o convorbire telefonică cu premierul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ. Cu acest prilej, prim-ministrul Victor Ponta a transmis urări de succes noului guvern din țara vecină și a exprimat încrederea în continuarea parcursului către atingerea tuturor obiectivelor europene ale Republicii Moldova", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Cei doi premieri au evaluat prioritățile de pe agenda bilaterală, şi în special proiectele de infrastructură energetică și de transport. În domeniul energetic vor fi continuate proiectele de interconectare planificate și agreate prin Memorandumul încheiat în acest an. Totodată, s-a stabilit ca în perioada următoare să aibă loc noi contacte la nivelul companiilor din domeniu şi s-a convenit asupra necesităţii urgentării proiectelor aflate în derulare. Stadiul lucrărilor va fi analizat în cadrul viitoarei Comisii interguvernamentale pentru integrare europeană, în toamnă.

„Prim-ministrul Victor Ponta şi prim-ministrul Valeriu Streleţ au stabilit să se întâlnească la Chişinău în cadrul unei reuniuni de lucru, până la sfârşitul lunii august, pentru continuarea dialogului pe temele prioritate de colaborare bilaterală", se mai arată în comunicatul Guvernului.




Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto: enational.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii