Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Ce copilărie o să avem? Ne distrugeți toate locurile de plimbare și de joacă... " Va fi distrus Parcul Tăbăcărie, sau mai mult de atât?

ro

25 Aug, 2014 22:45 2128 Marime text

Posibilitatea ca municipalitatea Constanței să construiască în locul Parcului Tăbăcărie un complex rezidențial a stârnit reacții în rândul cetățenilor. Locuitorii municipiului nu numai că nu își doresc acest lucru, dar sunt hotărâți să lupte pentru a împiedica acest proiect.

"Vara aceasta am vizitat Constanța, oraș natal, după 14 ani. Cel mai mult m-a întristat degradarea Parcului Tăbăcărie. Cred că este vremea ca parcul să fie îngrijit, nicidecum să se înlocuiască cu parcări! Unde vreți ca localnici, mai ales pensionarii și copii , să-și facă plimbările? În Satul de Vacanță...alt loc distrus. Oameni buni, ieșiți în stradă!!! Parcul trebuie salvat! ", a scris Ema pentru ZIUA de Constanța.

"Serios?! Acum ce copilărie o să avem? Voi spuneți că stăm tot timpul pe telefoane și pe net, dar nu vă gândiți că ne distrugeți toate locurile de plimbare și de joacă... Așa se va distruge România cu adevărat, din cauza ăstora", a transmis ultilizatorul Popescu pe site-ul cotidianului ZIUA de Constanța.

Comentariile nu sunt altceva decât reacții la materialul postat de ZIUA de Constanţa în data de 22 august, material în care se prezintă planul privind parcelarea Parcul Tăbăcărie Complex Rezidenţial, plan distribuit în mediul online. Planul prevede împărţirea parcului în patru loturi, acțiune care va duce la distrugerea Parcului Tăbăcărie prin construcţia unui complex rezidenţial. Deși autoritățile locale neagă un astfel de scenariu, constănțenii se tem ca acest proiect să nu fie unul real, cu urmări dezastruoase.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii