Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a spus Ovidiu Tender procurorilor, în denunţul împotriva Alinei Bica

ro

04 Feb, 2015 18:38 1643 Marime text
Omul de afaceri Ovidiu Tender a făcut un denunţ împotriva Alinei Bic. Omul de afacei a făcut referire la o mită pe care acesta i-ar fi dat-o fostului procuror-şef al DIICOT, sub formă de acţiuni, printr-un intermediar care s-a adresat iniţial soţului Alinei Bica, conform Evz.ro.

Detaliile despre acest denunț apar motivarea Curții Supreme de arestare mai multor inculțai. Este vorba de Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi fostul ei consilier Florentin Mihăilescu care au fost arestaţi, sâmbătă, prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP al Alinei Bica şi nu este definitivă, putând fi contestată la aceeaşi instanţă.

Potrivit motivării ICCJ, denunţul formulat la data de 28 ianuarie 2015 de numitul Tender Ovidiu Lucian, acesta "a precizat că a fost nevoit să-l angajeze pe numitul Mihăilescu Ionuţ Florin fost poliţist, în dosarul nr.28726/3/2006 al Tribunalului Bucureşti, în care procuror de caz a fost Bica Alina Mihaela, relaţia dintre fostul poliţist şi aceasta fiind notorie. Astfel, fostul poliţist a fost angajat ca şi consilier de către Tender Ovidiu Lucian, deşi nu avea pregătirea necesară. Astfel, pentru a avea şansa unei susţineri favorabile din partea numitei Bica Alina Mihaela, în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti nr.28726/3/2006 i-a oferit numitului Mihăilescu Ionuţ Florin salariu şi avantajele solicitate."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii