Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a declarat Sorin Ovidiu Vântu despre USL, în emisiunea lui Ion Cristoiu

ro

13 Oct, 2011 12:09 1467 Marime text

"Sunt sceptic. Nu au prea multe şanse. Ledearshipul celor două formaţiuni politice este slab, staff-ul din jurul celor doi conducători politici nu este la înălţimea momentului. Oameni importanţi din jurul domnului Ponta, politicieni precum domnii Năstasea, Dragnea au probleme cu justiţia, sunt îndepărtaţi. Staff-ul domnului Ponta are mari probleme din acest punct de vedere.

Staff-ul domnului Crin Antonescu nu este foarte bine aşezat la lumină. Cei doi lideri nu au înţeles că ei sunt playmakeri, sunt făcători de jocuri, nu pot fugi pe tot terenul, nu au înţeles că trebuie să-şi facă un staff, că trebuie să comunice nişte idei.

Pe Băsescu îl înjur eu, pe Maior îl înjur eu, treaba lor nu este să înjure, ci să vină cu nişte soluţii în care eu să cred pentru a-i vota. Domniile lor vin și doar fac scandal la televizor. Nu cred că această alianţă poate să câştige alegerile plus faptul că sunt un tip de dreapta. O alianţă acum, un bloc politic PNL - PSD mi se pare total aiurea, puteau să facă o alianţă post electorală eventual pentru guvernare."

Citeşte mai departe pe http://www.evz.ro/detalii/stiri/ion-cristoiu-desi-lumea-il-crede-o-fiara-sorin-ovidiu-vantu-mi-s-a-parut-emotiv-949478.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii