Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a declarat Dragnea la ÎCCJ

ro

11 Mar, 2015 16:13 2049 Marime text
Ministrul Liviu Dragnea a declarat azi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), că nu știe cine a conceput SMS-urile care apar în rechizitoriul întocmit de procurori și nici dacă acestea au fost redactate de o echipă de creație de la PSD, conform Agerpres.
 

Precizarea lui Dragnea vine după ce premierul Victor Ponta a declarat miercuri în instanță că mesajele trimise de la sediul central al PSD către responsabilii din teritoriu au fost concepute de o "echipă de creație", formată din consultanți cu abilități în comunicare, mai notează sursa citată.
 
Întrebat de jurnaliști despre acest lucru, Dragnea a răspuns: "Ceea ce spun acolo spun și aici. Eu cred că, dacă vă uitați cu atenție, aici nu e vorba de adevăr sau neadevăr. Domnul Victor Ponta a avut o părere, eu am spus ceea ce știu, nu am alte cunoștințe".
 
Instanța a dispus miercuri ca de pe site-ul BEC să fie descărcate toate hotărârile emise de această instituție cu privire la referendumul din 2012, urmând ca documentele să fie analizate la termenul din 19 martie.
 
Totodată, judecătorii au stabilit pentru data de 30 martie termenul când vor avea loc dezbaterile pe probele de la dosar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii