Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCR a amânat pronunţarea în cazul primarului din Tuzla, Constantin Micu

ro

08 Oct, 2014 14:32 1377 Marime text
Curtea Constituţională a României a decis, ieri, să amâne o pronunţare pe o excepţie de neconstituţionalitate la Legea de organizare şi funcţionare a Agenţiei Naţionale de Integritate, ridicată de primarul din Tuzla, Constantin Micu. Acesta fusese declarat incompatibil pentru că era membru în Consiliul de Administraţie al RAJA.
 
Judecatorii CCR au decis să amâne o decizie până pe 4 noiembrie, adică la două zile după ce se va cunoaşte rezultatul primului tur al prezidenţialelor, scrie stiripesurse.ro. Jurnaliştii citaţi spun că astfel de decizii vin în sprijinul baronilor locali.
 
 
Reamintim că primarul Florin Constantin Micu a contestat raportul Agenţiei Naţionale de Integritate, potrivit căruia a fost declarat incompatibil. Însă Curtea de Apel Constanţa a respins acţiunea ca neîntemeiată. Primarul a făcut recurs şi declara, la 1 iulie 2014, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că „vom merge până la capăt, până la ultima instanţă. Sincer, eu nici nu ştiu care sunt termenele şi ce rezoluţii sunt, avocatul este cel care se ocupă. În fond, ce pot eu să fac?“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii