Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căzut de pe autoturism Final de anchetă în cazul morţii tânărului găsit într-o baltă de sânge într-o pensiune din Costineşti

ro

26 Jul, 2013 20:02 2180 Marime text
Comunicat
La data de 19 iulie a.c., într-o pensiune din Costinești, a fost găsit un bărbat, de 35 de ani, din Constanța, în stare de comă, care ulterior a decedat la spital, la data de 23 iulie 2013, urmare a unor fracturi produse la nivelul cutiei craniene.
Polițiștii, cu sprijinul de specialitate al ofițerilor S.I.P.I. Constanța, au demarat o anchetă pentru moarte suspectă, iar din cercetări a rezultat faptul că vătămarea corporală a bărbatului s-a produs în cadrul unui eveniment rutier, pe strada Tineretului, din Costinești, când victima se afla pe caroseria unui autoturism decapotabil, moment în care a căzut pe carosabil.
După cădere, conducătorul autoturismului, cu ajutorul altor persoane, a urcat victima în autoturism și a transportat-o în camera pensiunii, unde victima a fost găsită, fără a anunța producerea evenimentului.
În cauză conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.
 
Potrivit unor surse, organele de ancheta au schimbat incadrarea juridica. Soferului i se prezinta materialul de urmarire penala, el fiind acuzat, mai nou, de omor calificat.

Ulterior deliberărilor, Tribunalul Constanţa a decis aresterea conducătorului auto pentru 29 de zile. Hotărârea nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii