Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazionul se "redeschide" de Ziua Culturii Naţionale! Proiect derulat pe banii Ministerului Culturii

ro

14 Jan, 2018 11:30 3942 Marime text
Având în vedere prevederile art. 2, alin. (1) din Legea nr. 238/2010 privind declararea zilei de 15 ianuarie Ziua Culturii Naţionale, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a alocat suma de 250.000 lei pentru sprijinirea derulării proiectelor şi acţiunilor culturale dedicate Zilei Culturii Naţionale, în anul 2018. Valoarea maximă a sprijinului financiar pe proiect/acţiune acordat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale este de 25.000 lei.
Solicitările s-au depus la Registratura Ministerului Culturii și Identității Naționale până la data de 02 ianuarie 2018.
O asociaţie din Bucureşti a câştigat un proiect intitulat „Cazinoul din Constanţa. Pariază pe cultură”, care se va desfăşura în Cazionul din Constanţa, în perioada 14 – 31.01.2018. Proiectul a întrunit 92 de puncte şi a fost fost finanţat cu 24.000 de lei.
Asociaţia "ARCHE" s-a înfiinţat în 2012, are sediul în Bucureşti, strada Dezrobirii nr.12, sector 6.
Fondatorii Asociaţiei sunt: Chiciudean Alina Ramona, Chira Cristina Andreea, Leca Irina, Majaru Anca Raluca şi Oprescu Mariana Ileana Antuza.
 Scopul ONG-ului este desfăşurarea de activităţi de cercetare, protecţie, conservare, punere în valoare şi promovare a patrimoniului cultural. Asociaţia îşi propune să contribuie la stimularea interesului pentru patrimoniul cultural şi înţelegerea valorilor şi rolului social al acestuia, prin informarea şi educarea publicului, atât profesionist, cât şi amator.
Consiliul Director este format din: Camelia-Raluca Bărbulescu - Preşedinte, Anamaria Sidonia Răvar - Vicepreşedinte, Florentina Matache - Vicepreşedinte, Anca-Raluca Majaru, Daniela Costea. Menţionăm că nu mai există în prezent funcţia de cenzor al asociaţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii