Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz şocant la Sibiu! O tânără a murit după ce a fost plimbată între spitale. Ce s-a întâmplat

ro

09 Jan, 2018 08:36 1979 Marime text
Tânăra în vârstă de 39 de ani a murit după ce s-a plimbat între două spitale, după ce fusese refuzată la Urgența Spitalului Județean din Sibiu, scrie Ora de Sibiu.

În data de 28 decembrie a plecat împreună cu mama sa de acasă. La un moment dat s-au despărțit, dar nu pentru foarte mult timp. Maria Ciorogaru a sunat-o pe mama sa să-i spună că îi este foarte rău după care au plecat la spital.

Femeia se simţea din ce în ce mai rău, acuza dureri de cap, dureri în piept şi vărsături. Cu toate acestea, femeii i s-a spus să că are de aşteptat cel puţin 5 ore din cauza numărului mare de pacienţi.

Disperată, mama femeii în vârstă de 39 de ani a plecat la Spitalul Militar. "Am bătut la ușa cabinetului să spun că îi e foarte rău, dar doctorița a spus să ies să stau la rând. Cât am stat acolo fata a vomitat din nou, un bărbat asistent de acolo a văzut, dar nu a întrebat ce e cu ea, nimic….De vreo câteva ori am încercat să intru iarăși în cabinet, dar doctorița iarăși a strigat că să ies, că oricum nu o poate vedea dacă nu îi face fișa. Fata mea deja nu mai vorbea, când reușea să spună ceva nu se înțelegea ce spune…”spune mama tinerei.

Într-un final tânăra a fost primită în cabinetul medicului de gardă, care după ce i-a făcut un EKG a chemat de urgență ambulanța și a trimis-o înapoi la Urgența Spitalului Județean. Maria Ciorogaru a ajuns din nou la UPU, de această dată cu ambulanța SMURD și în stare foarte gravă. După câteva ore de agonie, tânăra s-a stins din viaţă.

Cazul Maria Ciorogar a intrat în atenția conducerii Spitalului Județean din Sibiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii