Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Caz şocant la Năvodari Un bărbat a fost înjunghiat, după o "şicanare" în trafic. Agresorul a fost depistat

ro

24 Sep, 2014 12:01 2848 Marime text
În urmă cu puţin timp, un bărbat a fost înjunghiat. Totul a avut loc la Năvodari, ca urmare  a unei şicanări în trafic.

Din câte se pare, în incident au fost implicaţi doi bărbaţi care se cunoşteau. În urma unei ciocniri între maşinile celor doi, unul dntre şoferi, un bărbat de 35 de ani, a coborât din maşină şi l-a înjunghiat pe cel de-al doilea conducător auto. Persoana vătămată a fost preluată şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, procurorii au demarat o anchetă. În acest moment, la sediul Postului de Poliţie Năvodari au loc audieri. Anchetatorii aşteaptă şi diagnosticul medicilor cu privire la starea rănitului, urmând ca în funcţie de  gravitatea rănilor să se facă şi încadrarea juridică corespunzătoare. 

UPDATE, comunicatul Poliţiei Municipiului Constanţa, ora 12.40
Astăzi, 24 septembrie, ora 10.20, polițiștii din cadrul Poliției oraș Năvodari au fost sesizați prin 112 cu privire la agresarea unui bărbat la intersecția străzilor Tașaul cu Nuferilor din localitate.

Intervenind prompt, polițiștii l-au depistat și imobilizat pe A M, de 35 ani, din localitate, din primele cercetări stabilindu-se că acesta, în urma unei șicanări în trafic cu șoferul unui alt autoturism, șicanare urmată de o tamponare, folosind un obiect tăietor înțepător l-a înjunghiat pe acesta din urmă. Agresorul a fost condus la sediul Poliției pentru cercetări, totodată fiind depistați și ceilalți doi bărbați care-l însoțeau pe agresor.

Victima a fost transportată la SCJU Constanța în vederea acordării de  îngrijiri medicale de specialitate și examinării de către medicul legist. Cercetările sunt continuate de către polițiști urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii