Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în județul Vaslui. Un bărbat a fost reținut fiind suspectat că a violat un octogenar. Suspectul este recidivist

ro

15 Jan, 2018 13:27 2161 Marime text
Un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Soleşti a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că ar fi violat un octogenar, au informat luni reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui citați de Agerpres.ro
 
Potrivit sursei menţionate, fapta s-ar fi produs în cursul zilei de vineri, când cei doi bărbaţi au consumat împreună băuturi alcoolice în casa victimei, după care între ei a izbucnit un conflict, iar bătrânul a fost obligat să întreţină raporturi sexuale.
 

"Plângerea la numărul de urgenţă 112 s-a înregistrat duminică seara, dar fapta s-ar fi produs în cursul zilei de vineri. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de viol. Bărbatul de 54 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

 
Bărbatul agresat a suferit leziuni grave, el fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru îngrijiri medicale.
 
Conform IPJ, suspectul este recidivist şi a fost eliberat în urmă cu câteva luni din închisoare.

Sursa: Agerpres.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii