Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz incredibil la Constanţa! Prinşi în timp ce transportau centrala termică şi caloriferele furate dintr-o casă

ro

10 Dec, 2014 12:58 2388 Marime text
Poliţiştii Secţiei 3 şi jandarmi din cadrul IJJ Constanţa i-au depistat, ieri dimineaţă, la intersecţia bulevardului Mamaia cu strada Ion Lahovari, pe A. Vasile Cristian, de 28 ani, din comuna Cumpăna, şi B. Dumitru Nicuşor, de 22 ani, din comuna Ciobanu, care transportau cu două cărucioare patru calorifere din tablă, o centrală pe gaze, un calorifer electric şi două biciclete.
 
Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, care au stabilit că cei doi au sustras bunurile din interiorul unui imobil situat pe strada Alexandru cel Bun, în perioada 7-9 decembrie 2014. 
 
Prejudiciul creat a fost estimat la aproximat la 30.000 lei, constând în instalaţie de încălzire (centrală pe gaze şi şapte calorifere), două biciclete, patru corpuri de mobilier, frigider, aragaz, maşină de spălat, alte articole electrocasnice, cutii cu veselă, încalţăminte, truse de scule, lenjerii de pat, articole de îmbrăcăminte.
 
Oamenii legii au reuşit recuperarea bunurilor sustrase, în proporţie de 97%, acestea fiind predate persoanei vătămate. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă  Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările poliţiştilor continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi, ei fiind suspectaţi că au dat şi alte asemenea lovituri în locuinţe despre ale căror proprietari ştiau că nu sunt acasă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 10 Dec, 2014 13:52 In noaptea de 5/6 oct.2014 afost sparta o locuinta de pe str.Rascoalei din 1907. A fost furata centrala termica,tevile de cupru, o masina de spalat si altele.Tot pe raza S3/politie. Bunurile au fost carate tot cu carutul.Hotii/spargatorii inca nu au fost identificati.Observ ca infractorii zburda in zona centrala a orasului fara teama. cred ca va trebui sa organizam patrule cetatenesti de aparare a bunurilor si vietii oamenilor. Astora nu le este teama de organele de ordine.