Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căutat de autorităţile germane pentru spargeri de maşini, un bărbat din Galaţi a fost prins la Vama Veche

ro

17 Feb, 2015 09:53 1834 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche un cetăţean român, autor al mai multor furturi din autoturisme, pe numele căruia autorităţile din Germania emiseseră un mandat european pentru a fi arestat în vederea extrădării.
 
T. Valentin, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi, a fost depistat azi-noapte, la ora 3.00, într-un autocar care efectuează curse regulate între Turcia şi România.
 
În urma verificărilor în baza de date a rezultat faptul că bărbatul în cauză este căutat pentru a fi arestat în vederea extrădării, alerta fiind introdusă de autorităţile din Germania pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt din autoturisme.
 
Poliţiştii de frontieră l-au reţinut pe cetăţeanul român, conform procedurilor legale, după care l-au predat, în jurul orei 7.20, unei echipe operative a Poliţiei Municipiului Mangalia pentru a fi dispuse măsurile ce se impun în astfel de cazuri.
 
El va fi prezentat Curţii de Apel Constanţa, iar dacă magistraţii vor confirma mandatul de arestare emis de autorităţile germane, el va fi extrădat şi judecat acolo pentru faptele comise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii