Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La cererea familiei Căutările pilotului dispărut au fost reluate

ro

04 Sep, 2015 15:23 917 Marime text
Căutările pilotului Mircea Crăciun, dispărut la începutul lunii august, au fost reluate în această dimineaţă. Forţele de intervenţie vor merge pe un drum forestier, la intrarea în Covasna, după ce familia a cerut ca pompierii să reia căutările în acea zonă, relatează România TV. 47 de poliţişti, pompieri şi jandarmi, vânători şi pădurari au plecat în căutarea pilotului şi planorului.
Familia pilotului Mircea Crăciun a creat pagina de Facebook "Să-l găsim pe Mircea Crăciun", unde colegii acestuia să poată posta opinii referitoare la traseele pe care ar putea fi căutat, arătând că "omul pasăre trebuie să se întoarce la familia şi prietenii lui".
Mircea Crăciun, care a dispărut cu planorul în 6 august, după ce a decolat din Masivul Postăvarul, este considerat cel mai bun pilot de planor de distanţă din România, el pregătindu-se pentru a atinge un record mondial de 1.000 de kilometri în zbor liber. Planorul era închiriat de la o firmă din străinătate de către Mircea Crăciun, care îl testa pentru prima dată după asamblare. Aeroclubul Braşov l-a ajutat să se înalţe pentru a-şi lua zborul din Masivul Postăvarul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii