Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Catastrofă navală Circa 40 de oameni s-au înecat în timp ce mergeau la nuntă pe exotica insula Bali

ro

09 Oct, 2014 03:20 2068 Marime text
Cel puțin 17 de persoane s-au înecat și alte 24 sunt date dispărute după ce ambarcaţiunea lor s-a scufundat în drum spre o nuntă care urma să aibă loc pe insula-stațiune Bali, spun oficialii, a anunţat aseară târziu portalul seanwes.com.

Echipele de căutare au găsit opt ​​supraviețuitori ai accidentului, care a avut loc după ce căpitanul a raportat o defecțiune a motorului chiar la plecare de pe insula indoneziana Java.

Printre cei morţi se află şi trei copii, potrivit unui oficial local.

Echipe specializate au pornit imediat în căutarea navei pe care se aflau 49 ​​de pasageri, dar "acţiunea a fost anulată deoarece valurile erau foarte mari și deja se întunecase", a declarat Sutopo Purwo Nugroho, purtătorul de cuvânt al agenției naționale de dezastru din Indonezia.

Potrivit agenției de știri Associated Press, ambarcaţiunea a pornit de pe insula Raas, provincia Java de Est, luni.

Autoritățile au fost avertizate de căpitanul navei care a raportat că un motor nu mai funcţiona din cauza unei elice deteriorate, precizează AP.

Mai multe nave de salvare și două elicoptere au fost apoi trimise pentru a localiza eventualii supravieţuitori care mergeau la nuntă, a spus Muhamad Hernanto, șeful agenţiei locale de căutare și salvare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii