Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cătălina Ponor, candidat la Camera Deputaţilor din partea PSD Constanţa

ro

29 Sep, 2016 15:40 4166 Marime text
Gimnasta Cătălina Ponor va candida pentru un loc eligibil pe lista PSD Constanţa pentru Camera Deputaţilor. Gimnasta, în vârstă de 29 de ani, se va afla pe listele de candidaţi ai PSD Constanta, pe o "poziţie ultraeligibilă", a declarat pentru Evenimentul Zilei, liderul organizatiei judetene PSD Constanta, Felix Stroe. 

Contactată de cotidianul nostru, mama Cătălinei, Carmen Ponor spune că deocamdată Cătălina nu este pregătită să vorbească cu presa despre această decizie a sa, motivând astfel faptul că gimnasta nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere în legătură cu candidatura sa.Listele de candidați ai PSD Constanța vor fi astfel definitivate vineri după amiază la finalul ședinței Biroului Permanent Județean. 

UPDATE 1, ora 20.53
 

Nu toată lumea a primit bine vestea posibilei candidaturi a sportivei Cătălina Ponor. În urmă cu puţin timp, sportiva a publicat, pe pagina sa de Facebook, următorul mesaj:
 

„Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declaraţie oficială dacă voi candida sau nu, mi-aş dori ca cei care comentaţi urât pe pagina mea să vă abţineţi până mâine dimineaţă, când voi da un răspuns afirmativ sau negativ! Sunt propusă pe listă, însă nu am dat încă niciun răspuns în legătură cu asta! Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Mulţumesc pentru înţelegere!”

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adriana Gheorghe 29 Sep, 2016 20:37 Am certitudinea ca sportul constantean va renaste din propria-i cenusa , precum pasarea Phoenix ! Felicitari , celor care apreciaza adevaratele valori ale Romaniei si ale judetului Constanta !