Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Predoiu, contre cu Călin Popescu Tăriceanu

ro

01 Mar, 2015 20:27 996 Marime text
Prim-vicepreşedinte PNL, Cătălin Predoiu, îi răspunde preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a declarat că programul de guvernare lansat de PNL reprezintă "multă retorică și puțină substanță". Predoiu a precizat că nu a intrat în politică pentru bani.
 
"Dl Tăriceanu declară că am fost corect în Guvernul său, dar nu îşi asumă ce-am făcut în Guvernul Boc. Atât am de spus: să stea liniştit, eu nu am intrat în politică pentru bani, iar în ceea ce-l priveşte, dacă nu îl opream în Guvern, în 2008, să cedeze gratis Registrul Comerţului dlui Vlasov, era astăzi înregistrat lânga dl Vlasov", a scris Predoiu.
 
Liberalul a criticat și limbajul folosit de Tăriceanu, care a catalogat noul program de guvernare al PNL drept unul "avortat".
 
"Sunt surprins de limbajul dlui Tăriceanu, care spune că programul PNL e "avortat". Dl. Tăriceanu a vrut să jignească PNL, partidul care l-a propus prim-ministru, ulterior domnia sa acceptând fără probleme desemnarea sa de către Preşedintele Traian Băsescu. S-a gândit însă că un astfel de limbaj jigneşte zeci de mii de femei care, din motive medicale, sunt silite să recurgă la avort? Acesta este "elegantul" domn Tăriceanu? Acesta e limbaj de nivelul Preşedintelui Senatului? Jos, foarte jos...", a mai scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii