Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Moroşanu va lupta în gala Superkombat de la Milano

ro

14 Sep, 2015 15:12 2077 Marime text
Vedetele Local Kombat, Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica şi Raul Cătinaş se numără printre luptătorii care vor lupta pe 2 octombrie, la teatrul Linear4Ciak din Milano, în cadrul galei Superkombat World Grand Prix Final Elimination, ultimul pas înaintea marii finale din noiembrie.
 
„Vom avea opt luptători români în programul evenimentului. Pe lângă meciurile cu vedetele deja consacrate, vom avea o altă gală în deschidere, care va include cei mai buni luptători din noua generaţie, printre care românii Cristi Spetcu, Cristiana Stancu şi Amansio Paraschiv. În curând va fi anunţat şi programul complet", a declarat promotorul Eduard Irimia.
 
Moroşanu îl va întâlni pe americanul James „Bestia” Wilson. „Abia aştept să lupt în Italia. L-am văzut pe Wilson, e într-adevăr o bestie, dar îl demolez! Sunt încă supărat că anul trecut n-am putut să lupt în finală, aşa că acum mă voi răzbuna pe el. Din bestie îl transform în pisicuţă", a spus Moroşanu.
 
Neînvinşi în 2015, fraţii Stoica vor avea în Italia ultimele confruntări înainte de a lupta cu titlurile mondiale pe masă pe 7 noiembrie în marea finală.
 
Biletele se pot achiziţiona de joi din reţeaua ticketone.it, dar şi din toate magazinele româneşti EastFood din nordul Italiei, iar preţul acestora va începe de la 20 de euro. De asemenea, vor fi disponibile şi la casele teatrului Linear4Ciak.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii