Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Chesa, noul şef al Loteriei Române

ro

16 Oct, 2016 10:48 1978 Marime text


Administrație al Companiei Naționale Loteria Română (CNLR), controlată integral de Ministerul Economiei, a decis, la finalul lunii trecute, să-l schimbe din funcție pe directorul general al Loteriei Române Sebastian Moga, care abia fusese numit pe post, în luna august. Noul director general este Cătălin Chesa, care până atunci exercitase atribuții de șef al Direcției Economice a Loteriei. Mutarea i-ar fi aparţinut vicepremierului Costin Borc, cel care ar fi decis să îl dea la o parte pe liberalul Sebastian Moga pentru a-l înlocui cu un bancher, Cătălin Chesa.

Administratorii Loteriei i-au fixat noului director general obiective foarte clare. Finalizarea "sistemului loteristic" și a caietelor de sarcini până la finalul lunii octmbrie, precum și începerea achizițiilor de echipamente și terminale necesare implementării noului sistem loteristic, prin publicarea în SEAP a anunțurilor și documentațiilor pentru licitații, până la jumătatea lunii viitoare, scrie profit.ro.

CA-ul a mai solicitat conducerii să-și asume două note de fundamentare întocmite de Direcția Logistică a Loteriei luna trecută, una privind rectificarea fondurilor în programul de investiții pe 2016, iar cealaltă referitoare la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul în curs.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii