Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât este magie și cât este truc? (video)

ro

18 Apr, 2016 10:09 1807 Marime text
 
Magicienii nu încetează să ne uimească. Ce-i drept, uneori poate fi amuzant să fim păcăliți de un magician. Ei sunt magicienii care levitează. Pot fi văzuţi pe străzile sau în pieţele centrale din marile oraşe. Mulţi dintre cei care i-au observat, se întreabă cum de reuşesc, care este de fapt trucul din spatele scamatoriei. Veţi afla urmărind filmarea realizată cu o cameră ascunsă.

Oamenii se strâng în jurul magicienilor, fascinaţi de faptul că aceştia pot face lucruri de care ei nu sunt capabili. Puţini ştiu însă că aceşti oameni pot ajunge lejer la câteva sute de euro pe zi, iar acest truc este completat de nişte ţevi, o mască şi câteva piese textile. O truc ieftin prin care sute de oameni sunt păcăliţi zilnic.

Un curios a filmat pas cu pas metoda de punere în scenă iar filmuleţul l-a postat pe YouTube, pentru a-i preveni şi pe cei care încă nu s-au convins, că totul este doar un truc ieftin.

Întîi veți vedea un filmuleț în care un individ îi păcălește pe oameni cu un astfel de truc, după care puteți urmăriţi totul detaliat, în filmulețul de mai jos!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii