Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă o noapte în complexul de 5 stele Marina Regia Residence din Mamaia şi cât la Burgas

ro

17 Jul, 2011 23:45 2316 Marime text

O cameră dublă de 5 stele de pe litoralul autohton ajunge la 150 de euro de euro, pentru 2 persoane. În preţ intră şi micul dejun. În contrast, pentru o cameră dublă cu mic dejun într-un complex de 5 stele de pe litoralul bulgăresc, 2 persoane vor achita între 63 şi 117 euro pe noapte, în a doua jumătate a lunii august.

MONEY.ro a comparat tarifele practicate de hotelierii de 5 stele de pe litoralul autohton şi bulgăresc, relativ la a doua jumătate a lunii august, pentru cea mai ieftină respectiv cea mai scumpă cameră dublă din unitatea de 5 stele analizată.

Cât costă o înnoptare în complexul de 5 stele Marina Regia Residence din Mamaia-Nord

Complexul cuprinde un hotel de 5 stele Arena Regia Hotel & Spa, un boutique hotel de 4 stele - Arcadia Hotel, precum şi vile de lux. Detalii despre complexul de 5 stele, aici.

O cameră dublă ieftină de 5 stele de la noi ajunge la 150 de euro pe noapte.

O cameră dublă scumpă de 5 stele de pe litoralul nostru se ridică la 255 de euro pe noapte.

Cea mai ieftină cameră din cadrul entităţii de 5 stele Arena Regia Hotel & Spa - cameră dublă deluxe - ajunge la 150 de euro pe noapte, în a doua jumătate a lunii august. Tariful este valabil pentru 2 persoane. În aceşti bani intră mic dejun, internet, şezlog şi loc de parcare.

E bine de ştiut că zilele de joi, vineri şi sâmbătă sunt taxate cu 20 de euro în plus pe cameră pe noapte, dacă alegi să te cazezi pentru o perioadă mai mică de 5 zile. Prin urmare, tariful de 150 de euro pe cameră este valabil pentru un sejur de minimum 5 nopţi în hotelul de 5 stele.

Cea mai scumpă cameră dublă din cadrul hotelului de 5 stele - deluxe family double - ajunge la 255 de euro pe noapte pentru 2 persoane, în a doua jumătate a lunii august. În aceşti bani intră şi micul dejun.

Ce tarife practică bulgarii pentru relativ aceleaşi condiţii de cazare

1. Cât plăteşti pentru o noapte la 5 stele în Burgas

O cameră dublă ieftină la 5 stele - 104 euro pe noapte.

O cameră dublă scumpă la 5 stele - 117 euro pe noapte.

Cea mai ieftină cameră dublă din complexul Grand Hotel & Spa Primoretz de 5 stele din staţiunea bulgărească Burgas - te costă 104 euro, în timp ce o cameră dublă cu vedere la mare ajunge la 113 euro pe noapte, pentru 2 persoane, în a doua jumătate a lunii august. Dacă totuşi vrei să te cazezi în cea mai scumpă cameră dublă din hotelul de 5 stele de pe litoralul bulgăresc, află că 2 persoane vor plăti pentru o înnoptare aici 117 euro, în a doua jumătate a lunii august. În aceşti bani intră cazarea, micul dejun, internet gratuit în tot hotelul, şezlongul, umbrela de pe plajă, accesul la saună, VIP spa, jacuzzi.
Intră aici pentru detalii.

2. Cât achiţi pentru o înnoptare la 5 stele în Sunny Beach

O cameră dublă ieftină la 5 stele în Sunny Beach - 63 de euro pe noapte.

Un apartament scump dintr-un complex de 5 stele - 150 de euro pe noapte.

O noapte pentru 2 persoane în cameră dublă din complexul de 5 stele Villa Maria Revas din Sunny Beach ajunge la 63 de euro, în a doua jumătate a lunii august. Pentru cel mai scump apartament din cadrul complexului - VIP - 2 persoane vor achita 150 de euro pe noapte, relativ la perioada antemenţionată. Tariful acoperă cazarea şi micul dejun.

Pentru mai multe detalii despre tarifele practicate de hotelierii bulgari şi despre facilităţile prinse în preţ, intră aici.

Pentru cei care vor demi-pensiune la 5 stele, trebuie să ştie că o cameră dublă cu vedere la mare pentru 2 persoane la complexul Royal Palace Helena Sands - tot din staţiunea Sunny Beach - ajunge la 172 de euro. Informaţii suplimentare, aici.

3. Cât plăteşti pentru o cameră de 5 stele la Nisipurile de Aur

Un apartament cu vedere spre mare la un hotel din brandul Hilton - 126 de euro pe noapte.

Un apartament cu all inclusive la 5 stele - 179 de euro pe noapte.

Un apartament pentru 2 persoane cu all inclusive în complexul de 5 stele Marina Grand Beach Hotel ajunge la 179 de euro pe noapte, în a doua jumătate a lunii august. Detalii despre complexul de 5 stele, aici.

Cu 126 de euro 2 persoane se cazează într-un apartament cu vedere la mare din hotelul de 5 stele sub cupola Hilton - Doubletree Varna - situat tot în staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur. În preţ intră şi micul dejun. Mai multe detalii, aici.

Sursa: Money.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii