Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă o baie de Stufstock la Vama Veche

ro

18 Aug, 2011 19:51 1611 Marime text

Festivalul Stufstock se desfăşoară între 21 şi 27 august, în Vama Veche, şi include şi evenimente conexe, precum one man show-ul lui Horaţiu Mălăele "Sunt un orb" şi proiecţia filmului "Visul lui Adalbert", de Gabriel Achim.

Anul acesta, pe scena festivalului vor urca Iris, Negura Bunget, Alternosfera, Trooper, Byron, OCS, Altar, Travka, Nişte Băieţi, White Walls, East Roots, The dAdA, Blue Pulse, Up to Eleven, Krepuskul. Tinerele talente, care doresc să se lanseze pe piaţa muzicală, acestea având şansa de a cânta în faţa publicului şi a juriului, în cadrul competiţiei Stufstock Newcomers. De asemenea, cei dornici să înveţe să cânte la chitară, bass şi tobe pot urma cursurile şcolii Rockschool. Iubitorii filmului şi ai teatrului vor avea parte de avanpremiere, dar şi de reprezentaţii teatrale ale unor actori consacraţi sau aflaţi la început de drum din România. Pasionaţii de fotografie vor avea la dispoziţie cele mai bune sisteme de iluminat şi cunoştintele celor mai buni lectori de fotografie în cadrul workshop-ului "Vama sub lumini de Oscar".

Evenimentul Filmstock, care reuneşte proiecţiile de film, va avea loc la curtea Frontiera, între 21 şi 24 august, începând de la ora 22.00.

Preţul unui abonament pe toată perioada festivalului, 21 - 27 august, care asigură intrarea la spectacolele de teatru, proiecţiile de film şi muzică este de 90 de lei.

De duminică până miercuri, biletele la spectacolele de teatru şi proiecţiile de film costă 6 lei, excepţie făcând ziua de duminică, la spectacolul lui Horaţiu Mălăele - "Sunt un orb" - unde intrarea este de 20 de lei. Preţul unui bilet pentru ultimele două zile ale festivalului este de 25 de lei pe zi.

Abonamentele pot fi achiziţionate de la cluburile partenere sau Centrul InfoPoint din Vama Veche.

www.ziuaveche.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii