Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigătorul "MasterChef" şi-a ţinut promisiunea Petru Buiucă s-a tatuat

ro

16 Jun, 2012 18:24 1200 Marime text

Câştigătorul "MasterChef", constănţeanul Petru Buiuca, cel care a plecat acasă cu marele titlu şi premiul de 50.000 de euro, promitea la începutul show-ului că, dacă va câştiga competiţia, se va tatua şi îşi va face nu orice tatuaj, ci unul care să reprezinte fie sigla emisiunii, fie numărul de înscriere în concurs.

Potrivit http://www.realitatea.net/, Petru şi-a respectat promisiunea şi săptămâna aceasta câştigătorul "MasterChef" şi-a tatuat pe încheietura mâinii stângi numărul de înscriere în concurs, stilizat, cu cifra 1 în formă de furculiţă. Petru şi-a etalat tatuajul în platoul emisiunii "Happy Hour", ediţia de vineri, de la Pro TV.

"Aşa cum am promis, mi-am făcut tatuajul! Şi toţi au reuşit să îl vadă live, la Măruţă", spune Petru încântat. "Nu este un tatuaj de show, este un legământ cu mine însumi. Am ales să îl fac, deşi cam toată lumea îmi spunea că nu trebuie, mă simt foarte fericit. Îmi place să mă ţin de promisiuni, pentru că simt că face parte din mine şi pentru că îmi va aduce aminte toată viaţa că am câştigat atunci când toţi credeau altceva. Tatuajul îmi va aminti că eu sunt primul MasterChef al României, eu voi şti toată viaţa că sunt o persoană simplă şi pasionată de gătit şi, nu în ultimul rând, tuturor celor care au speranţe li se va spune, sper eu, să creadă! Să viseze!", a mai spus Petru, citat de http://www.realitatea.net/.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii