Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigătorii „Black Sea 10K”. La categoria open masculin, un pompier din Republica Moldova a sosit primul

ro

27 Sep, 2016 23:03 2104 Marime text
A doua ediţie a „Black Sea 10K”, eveniment organizat de clubul prezidat de Răzvan Florea, Atena Sport Club, a avut loc pe o vreme perfectă pentru alergare.
 
Cei mici, cu vârste curprinse între 7 şi 14 ani, s-au întrecut la Crosul Copiilor, pe un traseu în organizat în Centrul Vechi al Constanţei, cu start şi sosire în Piaţa Ovidiu. Competiţia s-a desfăşurat pe patru categorii de vârstă, câştigătorii fiind: 7-8 ani (distanţă 1000m): băieţi: Vlad Lomnaru; fete: Sara Nicole Petcu; 9-10 ani (distanţă 1000m): băieţi: Carol Popa, fete: Rianna Rotaru; 11-12 ani (distanţă 1500m): băieţi: Vlad Catană; fete: Casia Maria Damian; 13-14 ani (distanţă 1500m): băieţi: Ştefan Oprişan; fete: Cristina Stancu.
 
Aproape 200 de participanţi la start a avut loc mult aşteptata cursă pe distanţa de zece kilometri, parcurşi în cel mai vechi oraş atestat de pe teritoriul României, cu startul şi sosirea în Piaţa Ovidiu. La categoria open masculin, primul a sosit, cu un avans considerabil, Maxim Răileanu, un pompier din Republica Moldova, urmat de Ionuţ Ghiţă şi Cătălin Jitcovici. În competiţia open feminin, pe prima poziţie s-a clasat Cristiana Ghiţă, care le-a devansat pe Maria Velişcu şi Antoanela Manac, ultima fiind proaspăt revenită de la Campionatele Mondiale de triatlon tineret din Mexic.
 
Pe primul loc la ştafetă masculin a încheiat echipa „Aşii Alergării Galaţi”, la feminin s-a impus echipa „Vio&Ena”, în timp ce, la mixt, prima poziţie a fost ocupată de echipa „Ultra Run Team”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii