Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa mamei Larei Şaban, percheziţionată - UPDATE

ro

19 Jun, 2012 14:15 2032 Marime text

2012-06-19_12.11.57.jpgLa această oră, poliţiştii şi procurorii efectuează percheziţii la casa mamei Larei Şaban, informează Reporter TV Neptun. Femeia este acuzată de lipsire de libertate. Ea ar fi refuzat să o încredinţeze pe nepoată, fetiţa fiicei sale ucise, tatălui ei. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE

În faţa casei familiei Şaban sunt două maşini de Poliţie şi o ambulanţă. În curtea imobilului se află procurorul Andrei Bodean.

UPDATE 2

Surse judiciare ne-au declarat că autorităţile se află în aceste momente la locuinţa familiei Şaban pentru a o lua pe fetiţa în vârstă de 3 ani a victimei Lara Şaban şi pentru a o încredinţa tatălui, în baza actelor doveditoare aduse de acesta. Aceleaşi surse ne-au declarat că tatăl din acte al fetiţei, Eray Ekrem Arda, nu se află în România în aceste momente, minora urmând să fie însoţită în Turcia de o persoană mandatată în acest sens de politicianul turc care revendică fetiţa.

 

UPDATE 3

Potrivit unor surse, Eray Ekrem Arda ar fi formulat o plângere penală pentru lipsire de libertate în ceea ce o priveşte pe fetiţa de 3 ani. Astfel, procurorii au început urmărirea penală. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii