Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cărți lansate cu prilejul celei de-a zecea întâlnire de sfârșit de an a Asociației Absolvenților Institutului de Marină Mircea cel Bătrân (galerie foto)

ro

14 Dec, 2017 16:32 2201 Marime text
Vineri, 8 decembrie 2017, la Casa Navigatorilor (Seamen's Club Constanța) a avut loc a zecea întâlnire de sfârșit de an a Asociației Absolvenților Institutului de Marină Mircea cel Bătrân (ALUMNI ANMB).

Cu acest prilej, au fost lansate cărți scrise de membrii asociației, Comandor Dr. Marian Moșneagu a prezentat o colecție de grade militare și civile, Contra-Amiralul de Flotilă Corneliu Bocai și-a prezentat cartea la care a lucrat mai bine de un an, cartea CLC Bebe Ivan -acesta fiind în voiaj - a fost prezentată și împărțită membrilor prezenți, Comandor Dr. Ioan Damaschin a prezentat o carte și un album de mare succes.

La întâlnirea anuală au fost prezenți navigatori civili și militari activi și pensionari. Un grup de studenți au cântat cântece de Craciun și au prezentat câteva piese comice care au încântat și au bucurat inimile lupilor de mare prezenți.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii