Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CAR, salvarea pensionarilor

ro

24 Dec, 2015 14:35 1807 Marime text
Pentru unii pensionari CAR-ul a fost singura salvare având în vedere faptul că, unora le-au venit pensile abia ieri.  Alții, dupa ce și-au achitat utilitățile, au rămas fără bani pentru sărbatori. Ca să pune pe masă, dar și pentru a le face o bucurie copiilor și nepoților, mulți dintre bătrâni au apelat la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Constanța. Sumele împrumutate sunt până în 2000 de lei.
Potrivit Marianei Păculea, șef Serviciu financiar contabil al CAR Constanța, sumele împrumutate de obicei nu sunt prea mari. ”Pînă în 2000 de lei cel mult. Iau și 60 și 1000 de lei, Cei care împrumută sume mai mari iau pentru o operație, pentru a/și rezolva problem mai grave”, a adăugat Mariana Păculea.
Au muncit o viață întreagă, iar la bătrânețe sunt copleșiți de neajunsuri. Deși nu doreau să intre în noul an cu datorii, bătrânii recunosc faptul că aceasta este unica soluție pentru a se descurca financiar. În funcție de suma împrumutată , ei pot returna banii într-un interval de 18 - 24 de luni.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii