Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă de artificii şi petarde, ridicată de poliţişti

ro

12 Dec, 2017 10:10 2190 Marime text
300 de kilograme de petarde și artificii, precum și 6.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării de polițiștii din Ilfov, de la un bărbat surprins în flagrant delict în timp ce ridica respectivele articole pirotehnice de la o firmă de curierat.

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii din Ilfov au surprins în flagrant delict un bărbat, de 41 de ani, din București, în timp ce prelua 300 de kilograme de articole pirotehnice (artificii, petarde), de la o firmă de curierat neautorizată să efectueze astfel de transporturi.

În urma cercetărilor, a reieșit că bărbatul nu era autorizat să efectueze operațiuni cu articole pirotehnice, iar cantitatea i-ar fi fost livrată în mod ilegal de către o societate din județul Timiș printr-o firmă de curierat din Orașul Otopeni.

La momentul sosirii polițiștilor, bărbatul descărca la locuința sa articolele pirotehnice din masina curierului, urmând să plătească contravaloarea acestora cu 6000 de lei.

Suma de bani, precum și întreaga cantitate de articole pirotehnice, au fost indisponibilizate, pentru cercetări.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Polițiștii vor continua în această perioadă să efectueze acţiuni şi controale, atât la societăţile comerciale autorizate să desfăşoare operaţiuni cu articole pirotehnice, cât şi în zona pieţelor, târgurilor sau centrelor comerciale pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii